loading

MASSAGES & TARIEVEN

Ontspanningsmassage

Bij deze massage werk ik op de buitenste lagen van het spierweefsel en op de energie banen. Ik maak gebruik van lange strijkingen en zachtere knedingen, afgewisseld met diepere technieken.

Deze massage is ontspannend voor lichaam en geest, verbetert het lichaamsbewustzijn en zorgt ervoor dat de energie weer vrijer door het lichaam kan stromen. De massage vindt voornamelijk plaats in stilte.

Klassieke massage

Deze massage is steviger dan een ontspanningsmassage.

Er wordt extra aandacht gegeven aan spierknopen en lichamelijke klachten die om aandacht vragen.
Bij deze massage maak ik onder andere gebruik van technieken uit de Deep-tissue massage.

  • MASSAGE EN REIKI

    Een behandeling van 90 minuten, bestaande uit 45 minuten massage en 45 minuten Reiki. Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert. Door middel van handoplegging wordt er tijdens een reikisessie universele energie doorgegeven, wat een helende werking heeft op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.

De massages kunnen worden gegeven als algehele lichaamsmassage, maar het is ook mogelijk om een bepaalde regio intensief te behandelen.
In een kort voorgesprek bespreken we jouw verwachtingen van de massage, zo is een massage altijd afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Zwanger? Vanaf de 14e week van je zwangerschap tot aan het einde ben je welkom voor een ontspannende zwangerschapsmassage. Deze wordt gegeven in zij- en rugligging.

 

Ik ben ook in te huren om massages op locatie te verzorgen, bijvoorbeeld op een retreat of ander evenement.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.